Thuis ProductenMilieu testkamer

UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz

Certificaat
China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. certificaten
China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz

UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz
UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz

Grote Afbeelding :  UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Great Win
Certificering: CNAS
Modelnummer: GW-338
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: USD2000-12000/Set
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 20 het werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 reeksen/jaar

UV Versnelde Milieutest Chamber280 - 400NM-Golflengte 50Hz

beschrijving
standaard: ASTMG53-77, GB, GJB, mil, ASTM, CNS, CEI, JIS, AATCC, DIN, Gevoed Test, BS, SAE de ruimte van het machinewerk: 450×1170×500mm
De temperatuur en nat belde: RT+10ºC~75ºC 70~90%RH fluorescentie UVlicht: Uva-340×8PCS over 320W
Macht : 220v/50Hz/±10% 3Kw (totale machtsconsumptie) De golflengte van het licht: 280~400nm, centrumgolflengte: 340mm
Steekproefgreep: 75×150×1.5mm Controlemanier: 75×150×1.5mm 7.Control manier: BTHC
Hoog licht:

lab humidity chamber

,

benchtop test chambers

UV Versneld doorstaand meetapparaat /Accelerated die UV het verouderen testkamer (GW-338) doorstaan

 

Korte inleiding:
Dit meetapparaat wordt gebruikt voor test het materiaal van fluorescent UVlamplicht, hoofdzakelijk op het materiaal buiten verandering en test de duurzaamheid van het nieuwe materiaal.

 

Overeenkomstige norm
OVEREENSTEMMING MET ASTMG53-77, GB, GJB, MIL, ASTM, CNS, CEI, JIS, AATCC, DIN, GEVOED TEST, BS, SAE

De toepasselijke industrieën
De kamer wordt wijd gebruikt in verf, harsen, plastieken, druk en verpakking, aluminium, kleefstoffen, auto, schoonheidsmiddelen, metalen, elektronika, het galvaniseren, geneeskunde, enz.

Hoofdfuncties
De UVverwering het verouderen testkamer, de UVlamp kan het effect van de zon simuleren, condensatie en water kan het nevelsysteem het effect van regen en dauw simuleren. De temperatuur kan bij het proces worden gecontroleerd om te testen. Een typische testcyclus test bij UVstraling van op hoge temperatuur en 100% gewoonlijk vochtigheid bij dark; Typisch gebruikt in verf en deklagen, automobiel, plastic producten, houten producten, lijm, enz.

Hoofdeigenschap
1. Gesimuleerd zonlicht
De schade van materiële duurzaamheid wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de ultraviolette van de zon straal. Wij gebruiken UVlampen om zonlicht in het ultraviolette deel van de korte golf te simuleren, veroorzaakt het zeer weinig zichtbare of infrarode spectrale energie. Wij kunnen volgens verschillende controlevereisten van verschillende golflengten van UV ultraviolet licht kiezen, omdat elke lamp in de totale energie en golflengte van UVstraling niet hetzelfde zijn. Gewoonlijk, kan de UVlamp in twee soorten UVA en UVB worden verdeeld.

2. UVlamptype
Uva-340 lampen: Kan korte golf UVlicht in het zonlicht uitstekend, d.w.z. zonlicht van 365 NM aan 295 NM-scheidingsgolflengte simuleren.
Uvb-313 lampen: Uvb-313 worden de lampen gewoonlijk uitgegeven door korte golf UVstraling dan het Aardoppervlak in de sterke zonne ultraviolette straling, die de grootste graad kan versnellen van het materiële verouderen. Nochtans, kan de lamp enkele materiaal veroorzaakt hebben ontmoet niet de daadwerkelijke schade. Uvb-313 wordt de lamp hoofdzakelijk gebruikt voor kwaliteitscontrole en onderzoek en ontwikkeling, of op weatherability van materialen sterke looppas de test.
Uva-351 lamp: De simulatie van UVzonlicht door vensters, het is het verouderen van binnenmaterialen voor het testen van het meest efficiënt.

3. De vochtigheidscondensatie environmentIn velen openluchtmilieu, de materiële natte dagtijd kan tot 12 uren zijn. De resultaten tonen aan dat dit resultaat de belangrijkste factor van openlucht natte dauw, niet regen is. UVcondensatie door een unieke functie om de openlucht natte erosie te simuleren. De condensatie tijdens de testcyclus, de testkamer bij de bodem van het reservoir, wordt water verwarmd om oververhitte stoom te produceren om de volledige testkamer, hete stoom aan de testkamer te vullen die bij de relatieve vochtigheid van 100% wordt gehandhaafd, en vrij op hoge temperatuur te handhaven. De steekproef wordt bevestigd in de muur van de testruimte, zodat de oppervlakte van de teststeekproef die aan omringende lucht in de testruimte wordt blootgesteld.

4. De temperatuurcontrole in elke cyclus, de temperatuur kan bij een vastgestelde waarde worden gecontroleerd. Tegelijkertijd kan de raad de temperatuur van de thermometer controleren. De hogere temperatuur kan het het verouderen proces versnellen, terwijl de temperatuurcontrole voor reproduceerbaarheid van de test ook zeer belangrijk is

5. Het systeem van de waternevel voor sommige toepassingen, de wateraërosol simuleert beter het eindgebruik van de milieuvoorwaarden. De waternevel in gesimuleerde drastische veranderingen in temperatuur en regenval die door de thermische schok of de mechanische erosie wordt veroorzaakt is zeer efficiënt.

 

Technische Beschrijvingen:

Model GW-338UV Versneld het doorstaan van meetapparaat /Accelerated die UV het verouderen testkamer doorstaan
1.machine het werkruimte: 450×1170×500mm
2.Temperature en nat belde: RT+10ºC~75ºC 70~90%RH
3.fluorescence UVlicht: Uva-340×8PCS over 320W
4.Power: 220v/50Hz/±10% 3Kw (totale machtsconsumptie)
5.The golflengte van het licht: 280~400nm, centrumgolflengte: 340mm
6.Sample-greep: 75×150×1.5mm
7.Control manier: BTHC

 

FAQ:

Wat over de productkwaliteit?

Voor onze producten, moet elke machine uitgevoerde 100%-kwaliteitskaliberbepaling en test zijn wanneer leveringsgoederen. Met Ce-certificaat, zijn wij zeer zeker in onze producten, en wij zullen hen met veiligheids houten geval inpakken om de machine te beschermen wanneer overzee vervoer.

Wat over gebruik van de machine?

wij zullen ook uw professioneel advies (Product hand en video werken) verstrekken, komt elke producten met een USB-flashstation die alle details hebben.

Wat over normen steunen?

Wij volgen strikt verschillende internationale normen zoals EN, ISO, ASTM, AATC, JIS, GB ect, en had door SATRA, het internationale standaardagentschap van CSA erkend.

Wat over garantie?

Waarborg één jaar (als de delenschade binnen één jaar, wij het deel kunnen kostenloos vervangen)

Als de klant om het even welke technische ondersteuning nodig heeft, kunnen wij hen helpen hun probleem door e-mail, videovergadering oplossen. Wij kunnen ook de huis-aan-huisdienst, maar klantenbehoefte verlenen om de reiskosten te dragen.

Nadat een orde wordt geplaatst, wanneer om te leveren?

Over het algemeen ongeveer 20 werkdagen, als wij - producten hebben geëindigd, kunnen wij verzending binnen 3 werkdagen schikken.

Zich gelieve ervan bewust te zijn dat onze productiedoorlooptijden van specifieke punten en punthoeveelheden afhangen.

Contactgegevens
Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. liangwen Zhong

Tel.: 86 13929200954

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!