Thuis

Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Groot Co. Ltd van de Winst Testend Machine was opstelling in 1999, is het de geschiedenis van meer dan twintig jaar op het gebied van beroepservaring voor laboratorium het testen instrument zoals Schoeisel, Leer, Textiel, Stuk speelgoed, enz. geweest. Wij zijn een fabrikant en een leverancier met rijke ervaring van R&D, Vervaardiging en distributie. Wij hebben het technische team bezitten van automatisering, softwareprogramma, fysische eigenschappentest voor materialen, distributie, en verwerkingsmateriaal, speciaal de uitstekende technologie.

China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wat over de productkwaliteit?

Voor onze producten, moet elk instrument uitgevoerde 100%-kwaliteitskaliberbepaling en test zijn wanneer leveringsgoederen. Met Ce-certificaat, zijn wij zeer zeker in onze producten, en wij zullen hen met veiligheids houten geval inpakken om de machine te beschermen wanneer overzee vervoer.

 

Wat over gebruik van de machine?

wij zullen ook uw professioneel advies (Product hand en video werken) verstrekken, komt elke producten met een USB-flashstation die alle details hebben.

 

Wat over garantie?

Waarborg één jaar (als de delenschade binnen één jaar, wij het deel kunnen kostenloos vervangen)

Als de klant om het even welke technische ondersteuning nodig heeft, kunnen wij hen helpen hun probleem door e-mail, videovergadering oplossen. Wij kunnen ook de huis-aan-huisdienst, maar klantenbehoefte verlenen om de reiskosten te dragen.

 

Wat over normen steunen?

Wij volgen strikt verschillende internationale normen zoals EN, ISO, ASTM, AATC, JIS, GB ect, en had door SATRA, het internationale standaardagentschap van CSA erkend.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het grote die Winstinstrument in 1999 wordt gevestigd, is het meer dan tien jaar geschiedenis op het gebied van profossionalervaring voor lusje het testen instrument zoals Schoeisel, Leer, Textiel, Stuk speelgoed, enz. geweest. Wij zijn een fabrikant en suppler met rijke ervaring van R&D, Vervaardiging en distributie.

 

China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : Grote Winst

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Guo Feng Testing Machine Co., Ltd. Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!